Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Estival Eldorado Resort

Cambrils, Spanje

 

hotel-estival-eldorado-resort
Favoriet 
 

v.a. 300

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Estival Eldorado Resort in Cambrils

Estival Eldorado Resort is een uitstekend resort met uitmuntende service en vele faciliteiten. Het resort is zeer goed onderhouden en heeft prachtige tuinen en vegetatie. Een uitgebreid animatieprogramma en heerlijke zwembaden maken het vakantieplaatje compleet. De uitstekende service en maaltijden van de Estival hotelketen en de mooie ligging aan zee maken dit tot een geliefd vakantieadres van vele van onze gasten.

Estival Eldorado Resort is een uitstekend resort met uitmuntende service en vele faciliteiten. Het resort is zeer goed onderhouden en heeft prachtige tuinen en vegetatie. Een uitgebreid animatieprogramma en heerlijke zwembaden maken het vakantieplaatje compleet.

De uitstekende service en maaltijden van de Estival hotelketen en de mooie ligging aan zee maken dit tot een geliefd vakantieadres van vele van onze gasten.

Estival Eldorado Resort ligt in een rustige, groene urbanisatie, direct aan de zee. Via de wandelpromenade loopt u in ongeveer een half uurtje naar het centrum van Cambrils.

Salou ligt op ca. 10 km en het themapark PortAventura op ca. 14 km.


- Strand: ca. 50 m
- Centrum Cambrils: ca. 1,5 km via wandelpromenade, met de auto ca 3 km
- Openbaar vervoer: ca. 600 m

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Reus: ca. 14 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 100 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Maaltijden in buffetvorm
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De Spa is tussen 10.00 uur en 12.00 uur toegankelijk voor kinderen (onder begeleiding van ouders)
- U kunt ter plaatse ook surf-, zeil- en tennislessen volgen (tegen betaling).

De kamers zijn groot en allen voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar (aanvragen bij receptie)
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon of terras met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor