Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Torrent's Observer Holiday Home

Cala Pi, Spanje

 

the-torrents-observer-holiday-homethe-torrents-observer-holiday-homethe-torrents-observer-holiday-homethe-torrents-observer-holiday-homethe-torrents-observer-holiday-home
Favoriet 
     

    v.a. 1.362

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    The Torrent's Observer Holiday Home in Cala Pi

    Dit fantastische appartement, gelegen tegenover de stroom van Cala Pi, verwelkomt 4 personen.

    Er is geen betere manier om uw dag te beginnen dan te ontbijten op het terras terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op de stroom van Cala Pi en geniet van de stilte en rust die deze accommodatie biedt. Het terras is ook ideaal om de avonden te verlengen onder het genot van een drankje met uw gezelschap. Houd er rekening mee dat het appartement vanwege de ligging in een gebouw directe buren heeft.

    Het gezellige interieur van het pand, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw zonder lift, is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. De woon-eetkamer, uitgerust met airconditioning en Smart TV, staat in open verbinding met de keuken, die is voorzien van een keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei om comfortabel te kunnen koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen, zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met ligbad geeft service aan het huis. Als u met uw baby reist, kunnen wij voor een wieg en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas