Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cala Pi

Spanje

 

Ona Cala Pi

Verblijven in een aangename accommodatie in Cala Pi? Aparthotel Ona Cala Pi is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Ona Cala Pi, voor meer informatie! Ben..

Cala Pi

  4 pers.
  The Torrent's Observer Holiday Home

  Dit fantastische appartement, gelegen tegenover de stroom van Cala Pi, verwelkomt 4 personen.Er is geen betere manier om uw dag te beginnen dan te ontbijten op het terras terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op de stroom van Cala Pi en gen..

  Cala Pi

   7 pers.
   Villa Cala Pi

   Welkom in deze prachtige villa met privé zwembad gelegen in de woonwijk Vallgonera (Cala Pi). Het is geschikt voor 8 personen.De buitenruimtes zijn spectaculair. Koel af in het zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1 m tot 2 m. Er is een grote tuin..

   Cala Pi

   Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje   Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

   Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.