Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Joan

Cala Figuera, Spanje

 

can-joancan-joancan-joancan-joancan-joan
Favoriet 
     

    v.a. 964

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Joan in Cala Figuera

    Welkom in dit mooie huis in het dorp Cala Figuera, waar 8 (+ 2) gasten hun vakantie kunnen doorbrengen.
    Prachtig ingerichte terrassen langs het huis en geven de mogelijkheid om te genieten van het milde klimaat van Mallorca. Misschien een cocktail in de ontspanningsruimte of een barbecue met vrienden en familie, er zijn veel mogelijkheden. Het huis ligt in een woonwijk en u hebt directe buren, het terrein is omheind.

    De woonkamer, open naar de eetkamer en met airconditioning, is de ideale plek om te ontspannen of een film kijken op satelliet-tv. De openhaard kan niet worden gebruikt. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en heeft een magnetron, een elektrische oven, een broodrooster, een koffiezetapparaat en een vaatwasser, alle benodigdheden om te koken. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, een strijkplank en een strijkijzer.

    In totaal 4 slaapkamers beloven te ontspannen na lange vakantiedagen. Alle kamers hebben een kledingkast en toegang tot een terras. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met bad "en suite" bevindt zich op de begane grond. Op verzoek kan een babybedje en een kinderstoel worden verstrekt. Een doucheruimte completeert de begane grond.

    Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed, de 4e slaapkamer heeft een stapelbed. Er is geen satelliet-tv op deze (1e) verdieping. In de gang naar de kamers is er een opklapbed voor 2 extra personen. Er is een badkamer met een bad op deze verdieping. Voor de koudere maanden kunnen op aanvraag elektrische kachels worden verstrekt.

    De locatie van het huis, in het centrum van Cala Figuera, kan niet beter zijn omdat je alle diensten op loopafstand hebt. In Cala Figuera zijn er enkele bars en zeer goede visrestaurants. Wandelaars en fietsers zijn in deze hoek van Mallorca precies goed, veelzijdige tochten worden aangeboden. Het natuurpark Mondragó biedt ook fijne zandstranden en helder water. De baaien zoals Cala Figuera, Cala Santanyi of het paradijselijke strand Es Trenc zullen u bevallen.

    Opmerking: we kunnen geen gasten onder de 27 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden
    Strand: 2 mijl - het strand van Cala Santanyí
    Luchthaven: 50.4 km - Son Sant Joan, Palma de Mallorca
    Golfbaan: 18,8 km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Plaats: 0,001 km - Cala Figuera
    Treinstation: 36,1 km - Plaza de la Estación, Manacor
    Bushalte: 0,260 km - C / Sant Pere, Cala Figuera
    Veerboot: 58,2 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 37,8 km - Hospital de Manacor


    Toeristenlicentie: 1680/2016 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor