Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Cala Figuera

Spanje

 

Hotel Santanyi Port

Als je op vakantie naar Mallorca gaat kun je in een populaire badplaats verblijven, maar wist je dat er ook genoeg andere opties zijn? Neem nu het oh zo idyllische Cala Figuera. Een authentiek havenplaatsje in het zuidoosten van het eiland. Ik raakte..

Cala Figuera

  6 pers.
  Cala Figuera

  Deze villa voor 6 personen in Cala Figuera biedt een spectaculair uitzicht op de zee en de omgeving.Geniet van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee terwijl je ontbijt op het gemeubileerde balkon. Na de perfecte start kun je via een privé..

  Cala Figuera

   8 pers.
   Can Joan

   Welkom in dit mooie huis in het dorp Cala Figuera, waar 8 (+ 2) gasten hun vakantie kunnen doorbrengen.Prachtig ingerichte terrassen langs het huis en geven de mogelijkheid om te genieten van het milde klimaat van Mallorca. Misschien een cocktail in ..

   Cala Figuera

   Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje   Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

   Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.