Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cala Llonga

Cala d Or, Spanje

 

cala-llongacala-llongacala-llongacala-llongacala-llonga
Favoriet 
     

    v.a. 2.902

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cala Llonga in Cala d Or

    Welkom in dit fantastische huis met een privézwembad en een prachtig uitzicht op de jachthaven van Cala d'Or.

    De buitenkant van dit prachtige huis biedt een scala aan mogelijkheden om van het mooie weer op het eiland te genieten: u kunt zonnebaden op de ligstoelen, genieten van het uitzicht op de jachthaven vanaf de prachtige veranda terwijl u proeft van een heerlijke barbecue en, het beste van alles, een verfrissende duik in het chloorbad van 6,5 x 5 meter en met een diepte variërend van 0,76 tot 2,1 meter. Het terrein is omheind en er zijn buren eromheen.





    Het prachtige huis met één verdieping zet de stijl van Cala d'Or witte huizen aan de buitenkant voort, maar van binnen valt het op door zijn helderheid en moderne stijl. Vanaf de veranda hebben we toegang tot de prachtige woon - eetkamer, voorzien van airconditioning en televisie met satellietzenders. Vervolgens vinden we de volledig uitgeruste keuken met een inductiekookplaat. Om uit te rusten biedt het huis drie slaapkamers, alle drie met twee eenpersoonsbedden en airconditioning. Er zijn ook twee badkamers, een met een douche en de andere met een ligbad. De uitrusting wordt aangevuld met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, evenals een kinderbedje en kinderstoel voor het geval u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils