Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Llepol

Alcúdia, Spanje

 

llepolllepolllepolllepolllepol
Favoriet 
     

    v.a. 891

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Llepol in Alcudia

    Welkom in dit mooie en gezellige appartement voor 2-3 personen, gelegen op slechts 50 meter afstand van een van de mooiste stranden van het eiland, Puerto de Alcudia.
    Een prachtig terras, met prachtig uitzicht over het dennenbos van het strand, is perfect voor uw zomerse maaltijden in de open lucht, terwijl u de zeebries voelt, of om van de zon te genieten op de twee ligstoelen, hoewel u hiervoor zeker de voorkeur geeft aan doe een paar stappen en ga op het zand liggen. Een tweede terras, aan de andere kant van het huis, is de perfecte plek om te genieten van het panoramische uitzicht op de bergen.





    Het bevindt zich op de 2e verdieping zonder lift waar, als u binnenkomt, een gang u naar een moderne en vrolijke woon-eetkamer leidt, uitgerust met airconditioning, satelliet-tv en een glazen eettafel met comfortabele stoelen. Het is de perfecte plek voor een welverdiende rust op de bank na een lange dag op zee of voor een heerlijk overdekt diner. De keuken, traditioneel en toch met een strandgevoel, biedt een keramische kookplaat, oven, magnetron en alle keukengerei en apparatuur die nodig is om naar hartenlust te koken. Dan hebben we een badkamer met ligbad, die het hele huis bedient, en twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, kledingkast, directe toegang tot het terras en ruimte om een kinderbedje en een kinderstoel klaar te maken; en de tweede met een slaapbank voor onze derde gast. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich op het terras.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas