Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Sa Tia Bel

Alcúdia, Spanje

 

ca-sa-tia-belca-sa-tia-belca-sa-tia-belca-sa-tia-belca-sa-tia-bel
Favoriet 
     

    v.a. 1.006

    • Max. 3 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Sa Tia Bel in Alcudia

    Ontdek een van de mooiste dorpen van het eiland in dit pittoreske huis, voor 3 personen, in het centrum van Alcudia.
    Een mooie binnenpatio, met een eettafel en een waterput, nodigt uit om te ontspannen en te genieten van lunches en diners onder het prieel. Vanaf hier kun je naar boven naar het bovenste terras, waar je kunt zonnebaden op een van de ligstoelen of gewoon de kostbare sterrenhemel van het eiland kunt bewonderen. De rest van deze bovenverdieping is afgesloten. Het huis ligt in de voetgangerszone van het dorp en er zijn buren.







    Het huis heeft slechts één verdieping. Vanaf de patio heb je alleen toegang tot de woon-eetkamer met een bank en een fauteuil om tv te kijken of zelfs een boek te lezen, evenals een eettafel voor 4 dinergasten. Meteen daarna heb je toegang tot de woonkeuken die ook een uitgang heeft naar de patio. Het is onafhankelijk en is uitgerust met een keramische kookplaat, oven en een tafel met stoelen voor je ontbijt. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Om toegang te krijgen tot de slaapkamers, met tweepersoonsbed en kledingkast, kun je dat doen via een prachtige hal. In feite is een van de meest indrukwekkende elementen van het huis de grote entree, waar alle traditionele elementen uit de Mallorcaanse architectuur, zoals geplaveide bestrating of de boog die je toegang geeft tot de woonkamer, zijn gerespecteerd. Als je met een baby reist, is er bovendien een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Tot slot maakt een badkamer met douche de accommodatie compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna