Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Mölke - Prachtig gelegen 5 persoons boomhut aan het riviertje de Regge in Overijssel

Zuna, Nederland

 

prachtig-gelegen-5-persoons-boomhut-aan-het-riviertje-de-regge-in-overijsselprachtig-gelegen-5-persoons-boomhut-aan-het-riviertje-de-regge-in-overijsselprachtig-gelegen-5-persoons-boomhut-aan-het-riviertje-de-regge-in-overijsselprachtig-gelegen-5-persoons-boomhut-aan-het-riviertje-de-regge-in-overijsselprachtig-gelegen-5-persoons-boomhut-aan-het-riviertje-de-regge-in-overijssel
Favoriet 
     

    v.a. 366

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark Mölke - Prachtig gelegen 5 persoons boomhut aan het riviertje de Regge in Overijssel in Zuna

    Slapen in een boomhut aan het water, wie wil dat nou niet! Deze vijfpersoons boomhut is ruim vier meter hoog en heeft uitzicht over het riviertje de Regge. Deze boomhut vinden wij op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    Deze luxe boomhut is geschikt voor vijf personen. Er is een gezellig ingerichte woonkamer met zithoek en TV. De open keuken heeft onder andere een koelkast, vierpits kookstel, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, op de eerste slaapkamer is een tweepersoonsbed en op de boven verdieping staan drie éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en wastafel, er is een separaat toilet. Beddengoed zal bij aankomst klaarliggen.Buiten is er een heerlijke tuin grenzend aan het water en boven heeft u een heerlijke veranda met tuinmeubelen. Parkeren bij de boomhut.
    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden