Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pop-up glamping: Buurman's Awajitentje | 2-4 personen

Zuna, Nederland

 

pop-up-glamping-buurmans-awajitentje-2-4-personenpop-up-glamping-buurmans-awajitentje-2-4-personenpop-up-glamping-buurmans-awajitentje-2-4-personenpop-up-glamping-buurmans-awajitentje-2-4-personenpop-up-glamping-buurmans-awajitentje-2-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 225

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pop-up glamping: Buurman's Awajitentje | 2-4 personen in Zuna

Slaap in Mölkes achtertuin aan de Regge bij de Buren. Geniet van een heerlijke festival sfeer en maak gebruik van al onze faciliteiten!

Kom logeren in de achtertuin van Mölke aan de Regge. Deze achtertuin ligt direct aan het riviertje de Regge en grenst aan onze glamping. Zo heb je de Twentse hooilanden, het water van de Regge en onze 5 sterren faciliteiten allemaal binnen handbereik. En zoals je weet is buurmans gras altijd groener. In dit geval met een heerlijke festivalsfeer: gezellige tentjes, fijne stoeltjes, schattige lampjes, fantastisch uitzichten en lekker lokaal eten en drinken van Mölke en alle (over)buren! Geniet bij ons "Aan de Overkant, in Twente" van Slow Living. Wat dat precies is? Als tijd ons kostbaarste bezit is, dan is Twente de Rijkste regio van Nederland. Hier leven we net allemaal iets rustiger. Vergelijk het met je weekend: leuke dingen doen in de natuur, bourgondisch genieten en lachen met elkaar. Bij ons ga je o.a. fluisterbootje varen, hiken en biken in Twente, de heide op, drankjes drinken in de Hooilanden en meer. Dit vrije leven kun je bij ons vieren aan de Overkant. We garanderen je écht oplaadgarantie!

Buurmans tentje is voorzien van:

  • Een 2p bed in de Awajitent met standaard opgemaakte bedden;
  • Een bijzettentje voor eventuele kids met ook 2 bedden;
  • Elektriciteit voor je telefoon etc.; 
  • Een koelkast voor je koude drankjes;
  • Een lampje voor als het donker wordt;
  • Een gastoestelletje om te koken;
  • 2 heerlijke ligstoeltjes. Ook verplaatsbaar om wat te drinken met je buren; 
  • Toegang tot ons 5 sterren sanitairgebouw. 

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 405,-   Boek
Aankomst op 03-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 614,-   Boek
Aankomst op 06-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 650,-   Boek
Aankomst op 10-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 602,-   Boek
Aankomst op 13-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 673,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn