Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach House Sea 4B

Wijk aan Zee, Nederland

 

beach-house-sea-4bbeach-house-sea-4bbeach-house-sea-4bbeach-house-sea-4bbeach-house-sea-4b
Favoriet 
     

    v.a. 585

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Beach House Sea 4B in Wijk Aan Zee

    Beach House Sea 4B is geschikt voor maximaal 4 personen. Het vakantieverblijf staat op het strand, aan de kant van de zee. Via het terras bereik je de woonkamer met open keuken. Hier vind je een tweepersoons slaapbank en een eettafel met stoelen. De keuken is voorzien van onder andere een filter koffiezetapparaat, een koelvriescombinatie, een combimagnetron en een waterkoker. Ook is alles aanwezig om een maaltijd op het gasfornuis te koken. Het Beach House heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Reis je met 4 personen? Dan slapen er 2 personen op de slaapbank in de woonkamer. In de badkamer vind je een wastafel en een douchecabine. Er is 1 apart toilet. Het overdekte terras heeft een heerlijk uitzicht op het strand en zee. Ook staat er tuinmeubilair voor je klaar. Je maakt gratis gebruik van wifi. Parkeren in Wijk aan Zee is gratis. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Parkeerplaats Noorderbad in de straat Dorpsduinen. Goed om te weten: Beach House Sea 4B is bereikbaar via enkele traptreden. Er is geen traphekje aanwezig. In dit strandhuisje zijn huisdieren niet toegestaan.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn