Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Solo Retreat 4

Wanneperveen, Nederland

 

solo-retreat-4
Favoriet 
     

    v.a. 210

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Solo Retreat 4 in Wanneperveen

    De Solo Retreat 4 is een gelijkvloers en compact chalet die het comfort biedt op een klein aantal vierkante meter. Het chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een oppervlakte van 30 m2. Het heeft een moderne inrichting, zo heeft de woonkamer een zithoek, smart tv en eethoek. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een filter koffiezetapparaat, waterkoker en inductiekookplaat. Het chalet heeft 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met regendouche en toilet. De tuin met terras heeft een heerlijke tuinset waar je kunt genieten van het uitzicht en de rust. Omdat het een autoluw park is kun je je auto in de nabijheid van het chalet parkeren. Bij je chalet kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Filter koffiezetapparaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Inloopdouche, Regendouche, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid nabij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen