Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Boshoek - Twee luxe 4 persoons chalets bijelkaar op een vakantiepark

Voorthuizen, Nederland

 

twee-luxe-4-persoons-chalets-bijelkaar-op-een-vakantieparktwee-luxe-4-persoons-chalets-bijelkaar-op-een-vakantieparktwee-luxe-4-persoons-chalets-bijelkaar-op-een-vakantieparktwee-luxe-4-persoons-chalets-bijelkaar-op-een-vakantieparktwee-luxe-4-persoons-chalets-bijelkaar-op-een-vakantiepark
Favoriet 
     

    v.a. 396

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Recreatiepark De Boshoek - Twee luxe 4 persoons chalets bijelkaar op een vakantiepark in Voorthuizen

    Deze comfortabele chalets staan op Recreatiepark de Boshoek. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Recreatiepark De Boshoek ligt centraal op de Veluwe vlakbij de plaats Voorthuizen. Op het vakantiepark is een mooi binnenzwembad, een bowlingbaan, een pannakooi, een kinderboerderij, een manege en nog veel meer.... Er is werkelijk van alles te doen, ook voor een lekker avondje restaurant of even heerlijk 'terrassen' kun je gewoon op het park blijven. Wil je de natuur in? geen probleem! Vanaf het park fiets je of wandel je zo de natuur in. Heerlijk park voor jong en oud!

    Beide chalets hebben een comfortabele woonkamer met TV en een gezellige eethoek. Beide keukens zijn van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld: een vier-pits kookstel, een koelkast, een combimagnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn totaal vier slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en twee met twee éénpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers met douche, toilet en wastafel.Buiten, heerlijke tuin met terras, tuinmeubelen en twee parkeerplaatsen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen