Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Erm

Erm, Nederland

 

vakantiehuis-ermvakantiehuis-ermvakantiehuis-ermvakantiehuis-ermvakantiehuis-erm
Favoriet 
 

v.a. 1.125

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Erm in Erm

Deze groepsaccommodatie ligt in een rustige omgeving aan het Ermermeer, dichtbij Emmen. Met een frisse nieuwe uitstraling van de woning is het een ideale plek voor familiegroepen van maximaal 10 personen. Vanuit de tuin kun je direct naar het strand lopen!

De groepsaccommodatie ligt in het prachtige boerderijdorp Erm en kan plaats geven aan maximaal 10 personen die van hun verdiende rust willen genieten. De oude beheerderswoning kijkt uit over het Ermermeer waar je vanuit de tuin direct naar het strand kunt lopen. Rondom Erm zijn diverse bezienswaardigheden uit Drenthe te bezoeken zoals; de Veenplassen, Hunebedden, Kamp Westerbork, stad Emmen en diverse musea. Ook diverse attracties voor de kinderen zijn eenvoudig te bereiken. 

Groepsaccommodatie in Drenthe aan het Ermermeer 🏡

De groepsaccommodatie is in april 2023 opgeknapt, waardoor het een nieuwe frisse uitstraling heeft gekregen. In het woongedeelte is een grote zithoek met televisie en haard. Breng wat tijd samen door aan de grote eettafel of bereid een heerlijke maaltijd voor in de openkeuken met kookeiland. De schuifpui geeft een fijne verbinding met het terras. Op de begane grond zijn er vier slaapkamers en op de bovenverdieping een slaapkamer en een kinderspeelkamer. Een van de slaapkamers op de begane grond beschikt over een bad en toilet en op de begane grond zijn nog 2 andere douches en wastafels en nog 1 separate toilet. Er is gratis Wi-Fi in de accommodatie.  

Ontdek samen de natuurlijke omgeving rondom het Ermermeer ☘️

Als je liever in de buurt wil blijven van de groepsaccommodatie; dan zijn er voor de kinderen mogelijkheden om gebruik te maken van de speeltuin en het voetbalveld. Voor overige sportiviteit is er een tafeltennistafel aanwezig en de mogelijkheid om midgetgolf te spelen. In de omgeving zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgezet, waardoor je kunt genieten in de natuurlijke omgeving. Het Pieterpad loopt door en langs het dorp van Erm. De accommodatie ligt aan het Ermermeer, dichtbij Emmen. Hier vind je o.a. Wildlands en een overdekt zwembad en in Noord-Sleen is een buitenbad. Op loopafstand van de accommodatie ligt een zandverstuiving en aan de overkant van de recreatieplas is een waterskibaan en horecagelegenheid. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.125,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn