Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Boshoek - Luxe 6 persoons wellness chalet op een vakantiepark op de Veluwe

Voorthuizen, Nederland

 

luxe-6-persoons-wellness-chalet-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-6-persoons-wellness-chalet-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-6-persoons-wellness-chalet-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-6-persoons-wellness-chalet-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-6-persoons-wellness-chalet-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     

    v.a. 282

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Recreatiepark De Boshoek - Luxe 6 persoons wellness chalet op een vakantiepark op de Veluwe in Voorthuizen

    Deze luxe zes persoons wellness chalets staan op Recreatiepark de Boshoek. Bij het chalet staat een mooie sauna in de vorm van een grote ton. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Recreatiepark De Boshoek ligt centraal op de Veluwe vlakbij de plaats Voorthuizen. Op het vakantiepark is een mooi binnenzwembad, een bowlingbaan, een pannakooi en nog veel meer... Er is werkelijk van alles te doen, ook voor een lekker avondje restaurant of even heerlijk 'terrassen' kun je gewoon op het park blijven. Wil je de natuur in? geen probleem! Vanaf het park fiets je of wandel je zo de natuur in. Heerlijk park voor jong en oud!

    De chalets hebben een comfortabele woonkamer met TV en een gezellige eethoek. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld: een vaatwasser, vier-pits kookstel, een koelkast, een combimagnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee met twee éénpersoonsbedden, één van deze slaapkamers bevindt zich in de punt van het dak als slaapzolder. Ook is er een badkamer met douche, toilet en wastafel.Buiten, heerlijke ton-sauna, een tuin met terras en een overdekte veranda maken het plaatje compleet. Ook beschikt dit vakantiehuis over twee parkeerplaatsen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna