Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lake View Penthouse 4p

Thorn, Nederland

 

lake-view-penthouse-4plake-view-penthouse-4plake-view-penthouse-4plake-view-penthouse-4plake-view-penthouse-4p
Favoriet 
     

    v.a. 1.035

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lake View Penthouse 4p in Thorn

    Parc Maasresidence Thorn is een luxe resort gelegen in een prachtige omgeving in het hart van Midden-Limburg, op loopafstand van het gezellige witte stadje Thorn. Vanuit uw villa of appartement loopt u zo naar de centraal gelegen MRT Promenade. In dit gebouw zit de receptie, waar ze kunnen helpen met alles van sloepverhuur tot wandelroutes. In hetzelfde gebouw wacht restaurant Humphrey's Thorn gasten op met ontbijt, lunch en diner, zowel binnen als op hun terras. Verder zijn de MRT Shop & Bakery, de Happy Benny Kids Club en de grote bowlingbaan te vinden in de MRT Promenade.

    Direct tegenover de MRT Promenade ligt de gloednieuwe MRT Pool. Hier kunnen gasten genieten van het grote bad, een kinderbad, een bubbelbad en een lange glijbaan. Er staan ligstoelen langs de baden waar gasten kunnen ontspannen en een oogje in het zeil kunnen houden op spelende kinderen.

    De MRT Harbor is toegankelijk voor parkgasten, voor het aanmeren van zowel eigen vaartuigen of huurboten van het park. Vanaf de MRT Harbor kunt u de blauwe brug oversteken naar de MRT Beach Club, een privéstrand dat geschikt is voor allerlei activiteiten, waaronder Beachbar Naut., zwemmen, peddelen, surfen, SUP-boarden en zelfs e-foilen. De Maasplassen vormen het grootste aaneengesloten waterrecreatiegebied van Nederland en Parc Maasresidence Thorn ligt er middenin! Naast een overvloed aan activiteiten op het water is het natuurlijke landschap rond deze meren ook echt het ontdekken waard. Met een eigen of gehuurde fiets/e-bike is het mogelijk om een prachtige tocht door de natuur en zelfs over de Belgische grens te maken!

    Dit schitterende penthouse van circa 123 m2 op de bovenste etage is bereikbaar met de lift of het trappenhuis via de centrale ingang. Het Lake View Penthouse biedt een fantastisch uitzicht over de MRT Harbor en de Maasplassen.

    Het penthouse heeft een gezellige eet- en zithoek, een televisie met Chromecast en een schuifpui naar een ruim balkon (circa 14 m2). De volwaardige keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een 4-pits inductie kookplaat, een Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, een vaatwasser en een combi-oven met magnetron. Naast de keuken bevindt zich een hal met was-droog combinatie en een apart toilet.

    Het penthouse heeft twee slaapkamers met twee eenpersoons box springs elk. Eén slaapkamer is te vinden op de bovenverdieping. Deze slaapkamer heeft een laptopkluis en een en-suite badkamer met toilet, wastafel, bubbelbad en inloopdouche. Bovendien is er een groot dakterras (circa 50 m2) met een adembenemend uitzicht aanwezig. Het dakterras is voorzien van twee ligbedden, twee loungestoelen en een eettafel met vier stoelen. De andere slaapkamer is te vinden op de benedenverdieping en is voorzien van een televisie met Chromecast, laptopkluis en een en-suite badkamer met een wastafel, inloopdouche en een toilet.

    Er is ruimte voor twee auto's op de parkeerplaats achter het appartementsgebouw. Verder is er gratis WiFi.

    Een kinderstoel of babybed exclusief linnen kan vooraf gereserveerd worden. Dit is op basis van beschikbaarheid.

    De bedden zijn standaard opgemaakt en er ligt ook 1 set badhanddoeken (1 grote en 1 kleine handdoek) per bed klaar. In de keuken vindt u een set keukendoeken en per badkamer een badmat.

    De indeling en de stijl van het interieur kan per penthouse verschillen. Het penthouse bestaat uit een tweepersoons penthouse en een tweepersoons hotelkamer die met elkaar verbonden zijn middels een eigen hal.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn