Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Swolgen

Swolgen, Nederland

 

vakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgenvakantieboerderij-swolgen
Favoriet 
 

v.a. 1.902

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Swolgen in Swolgen

Landelijk gelegen carré vormige Limburgse boerderij, waarvan een gedeelte wordt verhuurd voor groepen tot maximaal 26 personen.Bossen en natuurgebied op wandelafstand, via een eigen weg direct bereikbaar. Uiterm...

Landelijk gelegen Limburgse boerderij, waarvan een gedeelte wordt verhuurd voor groepen tot maximaal 26 personen. Bossen en natuurgebied op wandelafstand, via een eigen weg direct bereikbaar. Uitermate geschikt voor natuurliefhebbers die naar rust en ruimte op zoek zijn. 

Een groepsaccommodatie in Limburg met speelveld 

De groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers met elk een vaste wastafel. In het hele gebouw is centraal verwarmd en er is WIFI aanwezig. Er is een grote woonkamer, 90 m2 met tv/zithoek, kinder/speelhoek en eetgedeelte. De keuken is van veel gemakken voorzien en er zijn terrassen met tuinmeubels. Parkeerruimte op eigen terrein. Op de eerste etage zijn 3 douches en 7 slaapkamers. Er zijn oud-Hollandsche spellen aanwezig zoals o.a. touwtrekken, zaklopen en ringwerpen, leuk voor de onderlinge competitie. Maar ook een reuze 4 op een rij en een omheind speelveldje met 2 trampolines en voor de kinderen met schommels en picknickbanken.

Maak samen een boottocht 

In de nabije omgeving bevindt zich, het aan de Maas gelegen, Arcen. Met zijn Kasteeltuinen, Hertog Jan Brouwerij en watermolen, zeer in trek. Voor de kinderen is een bezoek aan Aardbeienland in Horst zeker de moeite waard. Ook een boottocht over de Maas behoort tot de mogelijkheden.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.065,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.065,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn