Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Sleen

Sleen, Nederland

 

groepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleengroepsaccommodatie-sleen
Favoriet 
 

v.a. 3.962

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 53 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Sleen in Sleen

In deze kleurrijke en vrolijk ingerichte accommodatie kun je in het begin nog wel eens de weg kwijt raken. De 20 slaapkamers zijn her en der verscholen en dat zorgt voor een speels karakter. Sfeervol en natuur en cultuur binnen handbereik.

Deze groepsaccommodatie in Drenthe beschikt over twee barren met tapinstallaties en buffetkoelingen. Beide woonkamers zijn voorzien van radio/cd-speler (met usb-ingang) en een tv met dvd-speler. De grote gezamenlijke woonkamer is kleurrijk ingericht. Het volledig gemeubileerde terras grenst aan het gezamenlijke speelveld, dat is ingericht met volleybalnet en speeltoestellen. Je kunt desgewenst ook aan de voorzijde van je accommodatie buiten zitten, daar kijk je uit over de kerkbrink van Sleen.  

Samen koken in de compleet ingerichte keuken in je vakantiehuis in Drenthe

In de ruime, compleet ingerichte keukens beschik je over alle benodigde apparatuur. Onder de gezamelijke woonkamer bevindt zich de eetzaal met biljart en extra tv/dvd-hoek voor de kleintjes. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel. Op drie kamers na beschikken alle slaapkamers over een eigen badkamer met douche. Op de boxspringbedden liggen synthetische dekbedden, kussens en laken- en handdoekpakketten voor je klaar. Ook zorgen we, indien nodig, voor kindermeubilair.

Haal je hart op in de Drentse natuur

Je verblijf ligt midden in het centrum van het dorp Sleen (bij Emmen), dat 's zomers gezellig druk is. Veel fietsers, wandelaars van het Pieterpad, dagjesmensen en natuurlijk de inwoners van Sleen zelf genieten van de gemoedelijke rust die het dorp en de omgeving uitstralen. Maak gratis gebruik van één van de fietsroutes die wij leveren en haal je hart op in de prachtige natuur van de Drentse landschappen. Ook op fietsafstand ligt het sfeervolle Dierenpark Emmen. In Emmen kun je tevens goed winkelen en genieten van de vele terrasjes die het bruisende centrum 's zomers biedt.

Bekijk ook de andere voor een weekendje weg in Drenthe


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.962,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn