Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pipowagen op het park

s Gravenzande, Nederland

 

pipowagen-op-het-parkpipowagen-op-het-parkpipowagen-op-het-parkpipowagen-op-het-parkpipowagen-op-het-park
Favoriet 
     

    v.a. 574

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pipowagen op het park in s Gravenzande

    Deze vier persoons bungalow is gelegen op een rustig familiepark tegen de duinen aan gelegen. De Pipowagens staan in de wintermaanden op het park.

    Vlugtenburg is gelegen in het Westland, met als slogan 'Kleurrijk genieten in de Glazen Stad' zal het u niet verbazen hoe divers deze omgeving is. Fiets of wandel een rondje door de omgeving en u ziet niet alleen de duinen en het strand maar ook het Staelduinsebos, de knusse dorpskernen het weidse landschap en hele leuke smalle tuinderslaantjes.
    Natuurlijk treft u ook de steden Rotterdam, Den Haag en Delft op een steenworp afstand. Kortom tijdens uw vakantie op Vlugtenburg kunt u van alles gaan ontdekken!

    Voor wie houdt van een gezellige, sfeervolle vakantie met het gezin is de Pipowagen de perfecte keus. De wagen is met zijn bedsteden en geruite gordijntjes de droom van elk kind én de ouders! Vader en moeder slapen beneden, de kinderen in de bovenste bedstee!
    Aan comfort zal het u zeker niet ontbreken.
    • Geschikt voor maximaal vier personen
    • Keuken, inclusief keukengerei
    • TV
    • Draadloos internet (beperkt)
    • Twee bedsteden (1.60 x 2.10)
    • Douche met toilet
    • Veranda
    • Huisdieren zijn alleen toegestaan op aanvraag.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn