Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Overberg

Overberg, Nederland

 

vakantiehuis-overbergvakantiehuis-overbergvakantiehuis-overbergvakantiehuis-overbergvakantiehuis-overberg
Favoriet 
 

v.a. 675

  • Beoordeeld met een 6.8
  • 3 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Overberg in Overberg

Kom geheel tot rust op een unieke locatie aan de rand van een bosrijke omgeving. Met prachtige wandel- en fiets natuurroutes direct vanaf de groepsaccommodatie.

Kom geheel tot rust op een unieke locatie aan de rand van een bosrijke omgeving. Met prachtige wandel- en fiets natuurroutes direct vanaf de groepsaccommodatie. Dit is de perfecte accommodatie voor natuurliefhebbers en sportieve gezinnen. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het ruime terras. 

Groepsaccommodatie in Utrecht met sauna 🏡

Deze accommodatie heeft een luxe lounge sfeer met een ruime woonkamer. Uiteraard is er ook een eethoek. Vanuit de eethoek is er uitzicht op een open keuken. Wil je toch liever barbecueën dan kun je gebruik maken van het BBQ pakket die bij de accommodatie geleverd kan worden. Via de schuifpui kun je naar buiten en op het terras. Verder kan je lekker tot rust komen in een van de vier slaapkamers met twee luxe tweepersoons boxsprings en vier luxe eenpersoons boxsprings. De kinderen zullen zich hier ook goed kunnen vermaken aangezien er ook een speeltuin in de buurt is. Ook heeft de accommodatie een ruim gazon waar de kinderen zich kunnen uitleven. 

Samen sportief en actief ondernemen 🚴♀️

Door het naastgelegen outdoorpark is deze groepsaccommodatie de uitgelezen locatie waar je terecht kunt voor sportieve & actieve uitjes. Bij dit park kun je survivallen over het survivalsparcours, paintballen, boogschieten, bootcampen, of kun je een e-chopper, mountainbike of kano huren. Ook biedt het veel mogelijkheden voor teambuilding of een gezellige dag met vrienden en familie. Wil je er met de hond op uit in de bossen? Dat is geen probleem, huisdieren zijn (tegen vergoeding) ook welkom bij de accommodatie.   

Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.041,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.041,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.041,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg