Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Avantage Nouveau 14

Otterlo, Nederland

 

villa-avantage-nouveau-14
Favoriet 
     

    v.a. 1.036

    • Max. 14 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Avantage Nouveau 14 in Otterlo

    De vrijstaande Villa Avantage Nouveau 14 ligt aan een van de beekjes in het park. Vanaf de voorkant kijk je uit over het water. Deze groeps-accommodatie is geschikt voor 14 personen. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte voor iedereen. Zo zijn er maar liefst 2 zithoeken en er is een televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron en een Nespresso Machine. In totaal zijn er 6 slaapkamers, waarvan 2 boven en 4 slaapkamers in het souterrain. Er zijn 4 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden, 1 slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden en er is een bedstee met nog eens 2 slaapplaatsen. Enkele woningen beschikken over stapelbedden. Ook zijn er 3 luxe badkamers met douche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig. Buiten is een terras met tuinmeubilair en in de grote tuin met grasveld kunnen kinderen heerlijk spelen. Een ideale plek dus om een familieweekend door te brengen! Bij de villa kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Nespresso apparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Badkamer(s) boven, Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Bedstee, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn