Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cube Maximaal MIVA 4

Otterlo, Nederland

 

cube-maximaal-miva-4
Favoriet 
     

    v.a. 430

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cube Maximaal MIVA 4 in Otterlo

    De Cube Maximaal MIVA is een moderne en duurzame woning met zijn warmtepomp en zonnepanelen. De woning beschikt over twee airco's voor een aangename temperatuur in de woning. De woning is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen, inclusief mindervalide gasten. De lichte woonruimte beschikt over een gezellige zithoek, een eettafel met stoelen en een keuken met onder andere een filter koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed (en extra ruimte rondom) en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met een inloopdouche en een wastafel. De badkamer is voorzien van hulpmiddelen. Het tweede toilet is apart van de badkamer. Buiten vind je een gemeubileerd terras en een lounge set aan het water. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet opp een verharde parkeerplek en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Nespresso apparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Televisie op slaapkamer, Stapelbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol,

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede