Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Batenburg

Batenburg, Nederland

 

vakantieboerderij-batenburgvakantieboerderij-batenburgvakantieboerderij-batenburgvakantieboerderij-batenburgvakantieboerderij-batenburg
Favoriet 
 

v.a. 1.666

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 37 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Batenburg in Batenburg

De vakantieboerderij ligt in het buitengebied van het pittoreske Batenburg en is uitstekend geschikt voor kleine én grote groepen. Rondom de boerderij zijn veel knusse "babbelhoekjes", groot speelveld en overdekt...

De vakantieboerderij ligt in het buitengebied van het pittoreske Batenburg en is geschikt voor kleine én grote groepen. De huiskamer wordt steeds aangepast aan de grootte van de groep. Rondom de boerderij zijn veel "babbelhoekjes", groot speelveld en overdekt, verwarmd barbecue terras. Mogelijkheden voor sport en spel zijn volop aanwezig.

Een vakantiehuis in Gelderland met groot speelveld

De groepsaccommodatie bestaat uit een huiskamer met zithoeken en een kachel en is in 2017 gerenoveerd met een hippe zolderliving. Er is een bar (geen tap) met stereo en cd-installatie om een leuke avond nog meer sfeer te geven (tevens mogelijkheden om met een grote groep op gezinsskelters rond te toeren). De aangrenzende keuken is ingericht voor zelfverzorging.  Het overdekt en verwarmd barbecueterras (barbecuepakketten verplicht af te nemen bij accommodatie) is in de vorm van een hooiberg, met daarbij gelegen 1500m2 groot sportveld met mogelijkheden voor tennis, voet- en volleybal plus een speeltoestel. De slaapkamers zijn op ca. 25m. afstand van de huiskamer, deze zijn begin 2013 gerenoveerd (zie kamerindeling). Alles is gelijkvloers en voorzien van cv.  Eén terras is overkoepeld door een "loofdak". 

Ontdek samen het Land van Maas en Waal

De vakantieboerderij bevindt zich in het Land van Maas en Waal, op 15 km van Nijmegen. Wat dacht je ervan om  een wijntje te proeven bij wijnboerderij "de kleine Heerlijkheid",  met de kinderen naar het maïsdoolhof of bij slecht weer naar een overdekte speeltuin. Verken het land van Maas en Waal via allerlei verschillende fietsroutes, die zijn uitgezet of  bezoek de tuinen van Appeltern. Hiervoor zou je gebruik kunnen maken van de familieskelters. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de dichtbij zijnde recreatieplassen. Men kan hier vissen, zwemmen, surfen, kanoen of zeilen. Op de Maas kun je waterskiën.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn