Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Monnickendam

Monnickendam, Nederland

 

vakantieboerderij-monnickendamvakantieboerderij-monnickendamvakantieboerderij-monnickendamvakantieboerderij-monnickendamvakantieboerderij-monnickendam
Favoriet 
 

v.a. 868

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 15 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Monnickendam in Monnickendam

Op enkele kilometers van Amsterdam gelegen groepsaccommodatie tot 15 personen. Op deze actieve veehouderij bent u van harte welkom tijdens het melken van de koeien of het voeren van de lammeren in het voorjaar.

Op enkele kilometers van Amsterdam gelegen groepsaccommodatie tot 15 personen. Op deze actieve veehouderij ben je van harte welkom tijdens het melken van de koeien of het voeren van de lammeren in het voorjaar.

Een vakantiehuis in Noord Holland met grote leefkeuken

Op de begane grond is de leefkeuken met veel voorzieningen en er zijn 16 zitplaatsen aanwezig. Tevens is er op de begane grond 1 tweepersoons slaapkamer die geschikt is voor mindervaliden! De deuren zijn extra breed en er zijn geen drempels aanwezig. Het sanitair is aangepast met extra beugels en een douchestoel. De groepsaccommodatie is geheel rookvrij. De eerste en tweede verdieping hebben beiden 2 tweepersoons kamers. De bedden zijn extra groot, 90x220 cm. De kamers zijn ruim genoeg om een extra bed bij te plaatsen zodat de totale capaciteit op 15 personen komt. Elke kamer heeft een badkamer met toilet, wastafel, douche en/of (bubbel)bad, een comfortabel zitje, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast! Voor de kleintjes zijn er twee kinderbedjes, een kinderstoel en een stoelverhoger aanwezig. Op het terras staat tuinmeubilair en een BBQ!

Samen bootje varen door de mooie natuur

De groene omgeving van Monnickendam nodigt je uit voor diverse tochten door het uitgestrekte landschap. Je kunt per fiets, (fluister)boot of kano door Waterland toeren en genieten van de rust en stilte. Ontdek de schoonheid van de natuur. Wil je liever iets meer toeristisch, dan zijn dagjes uit naar Broek in Waterland, Marken, Edam of Volendam aan te bevelen. Ook Amsterdam is ideaal te bereiken met het openbaar vervoer, binnen 15 minuten sta je in het centrum.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.799,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen