Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Watervilla Luxe 6

Medemblik, Nederland

 

watervilla-luxe-6
Favoriet 
     

    v.a. 599

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Watervilla Luxe 6 in Medemblik

    De Watervilla Luxe 6 is een duurzame, vrijstaande villa en is geschikt voor 6 personen. Zo beschikt het over zonnepanelen een lucht/water warmtepomp. Op de begane grond bevindt zich een tuingerichte woonkamer met een zithoek en televisie. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, een oven en een Nespresso koffieapparaat. In totaal telt de villa 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. 1 slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een badkamer ensuite met een douche. De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Boven bevindt zich een tweede badkamer met douche en wastafel en er is een sauna aanwezig. Eén van de douches is uitgerust met een Sunshower. Zowel boven als beneden is een apart toilet. Via de openslaande deuren in de woonkamer stap je op het overdekte terras met tuinmeubilair. Verder vind je in de ruim aangelegde tuin een vlonder aan het water. Je kunt 1 auto bij deze woning parkeren en er is gratis WiFi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Oven, Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Koelvriescombinatie(s), Nespresso apparaat, Aparte toiletten, Ligbad, Toilet(ten) in badkamer(s), Traditionele sauna, Boxspringbedden, Terras, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid