Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny River House

Maurik, Nederland

 

tiny-river-housetiny-river-housetiny-river-housetiny-river-housetiny-river-house
Favoriet 
     

    v.a. 756

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tiny River House in Maurik

    Het is natuurlijk volop genieten en ontspannen bij je vakantievilla, maar wij begrijpen ook dat je eropuit wilt! Goed nieuws: er valt genoeg te beleven rondom je luxe vakantievilla in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige dorp Maurik en struin door de straatjes. Of maak een heerlijke wandeling of fietstocht bij de Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk kan een middagje varen niet ontbreken in ons waterlandschap; de Betuwe is hiervoor de perfecte locatie! Kortom, je hoeft je zeker niet te vervelen. Op het park kun je verblijven in luxe en modern ingerichte vakantievilla's voor 4 personen. De villa's hebben zicht op het water en/of de jachthaven en beschikken over een groot houten terras met meubilair. Je luxe vakantievilla in Nederland geeft een ruimtelijk gevoel dankzij de hoge plafonds en beschikken over alle nodige faciliteiten zoals een vaatwasser en flatscreen TV. Door de unieke locatie direct aan de Nederrijn, luxe faciliteiten en rust zul je direct een heerlijk vakantiegevoel ervaren!

    Back to basics, maar wel voorzien van alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Onze nieuwe Tiny Houses zijn knus, modern en compact. Geniet volop van het fantastische uitzicht, want deze woningen staan op de punt van een landtong en worden omringd door water. Pal aan de Nederrijn en een uniek zicht op 2 jachthavens, meerdere strandjes en een tegenover gelegen eiland. Rustgevend en bijzonder gelegen. Dat maakt dat je tijdens je verblijf in een Tiny House weer echt even aandacht voor elkaar hebt. Daarnaast is het grote voordeel van een Tiny House dat ze een duurzaam karakter hebben. Zo geniet je van een verantwoorde vakantie met een goed gevoel. Ultiem genieten dus! Onze Tiny River Houses geven een erg ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en dito raampartijen met uitzicht op het water. In de woning zelf vindt u op de begane grond een moderne, knusse living, ingericht met een stijlvolle bank, een fauteuil, salontafel, eettafel voor 2 personen en een flatscreen TV. De compacte keuken is modern ingericht met een kookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso koffiezet apparaat en inventaris voor 2 personen. Ook de badkamer met douche, wastafel en toilet bevinden zich op de begane grond. 

    Een 2-persoons bed vindt u op de slaapzolder (bovenverdieping) van de woning die toegankelijk is d.m.v. een vaste trap. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het mooi aangelegde hardhouten terras en de fraai aangelegde tuin, voorzien van een tafel met 2 tuinstoelen en een hangmat met standaard. En heeft u een eigen boot, dan loopt u zo naar de haven en vaart u direct de Nederrijn op. Onze woningen zijn rookvrij en uitgerust met wifi. Uw auto kunt u op ca. 100 meter van uw Tiny House parkeren. 

    * Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn