Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Losser

Losser, Nederland

 

vakantiehuis-losservakantiehuis-losservakantiehuis-losservakantiehuis-losservakantiehuis-losser
Favoriet 
 

v.a. 554

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Losser in Losser

De in Twentse stijl gebouwde bungalows, stralen warmte en sfeer uit. Ingericht voor 8 personen en met 2 kleine kinderen tot 10 personen. Op het ruime terrein zijn nog twee groepsaccommodaties. De speeltuin kan ...

Dit  vakantiehuis is ingericht voor maximaal 8 personen. Met 2 kleine kinderen tot 10 personen te huur. Op het ruime terrein zijn nog twee groepsaccommodaties. De speeltuin kan ook door andere groepen gebruikt worden.

Een vakantiehuis in Overijssel met overdekte speel- en spelruimte 

Doordat de bungalows in groepjes van twee apart staan, biedt het ook goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familie of vriendengroep van 15 tot 20 personen die in twee bungalows naast elkaar verblijven. Er is een zeer ruime woonkamer met comfortabele zit- en eethoek en met tuindeuren naar het terras. De keuken is compleet ingericht. Er is een bijkeuken met wasmachine en wasdroger. Een kinderstoel en een kinderbedje zijn ook aanwezig. Op de eerste verdieping zijn 4 tweepersoons slaapkamers. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden. Op twee slaapkamers is een extra wastafel. Er is een badkamer met tweede toilet. Om elke bungalow is een tuin met eigen terras met tuinmeubilair en een overdekt terras. Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden. Op het eigen terrein vind je een speeltuintje, verder een overdekte speel/spelruimte met o.a. darts, biljart, airhockey etc. Voor de kinderen is er in het bos een klimparcours en zijn er ook voor de kleintjes skelters/fietsjes aanwezig.

Samen struinen door het bos

Voorts is er op loopafstand een kinderboerderij. Het bos naast de accommodatie is tevens een machtig speeldomein en ideaal voor wandelingen, desgewenst verzorgd door de vereniging Natuurmonumenten. Je loopt letterlijk vanaf de accommodatie zo het bos in. De omgeving is het mooiste deel van Twente. Met gebieden als het Lutterzand, het stroomdal landschap van de Dinkel en de Beuninger Achterheide kan met recht van een fantastische omgeving gesproken worden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 705,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn