Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Keats 8

Kamperland, Nederland

 

villa-keats-8villa-keats-8villa-keats-8villa-keats-8villa-keats-8
Favoriet 
     

    v.a. 612

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Keats 8 in Kamperland

    Deze villa is geschikt voor 8 personen en gelegen aan de buitenrand van het park. Beneden vind je de woonkamer met zithoek en smart-tv, en aangrenzend een open keuken met eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron en een koffiecupapparaat. Ook is er beneden 1 slaapkamer met een badkamer en suite, voorzien van een inloop-regendouche. In de gang vind je een apart toilet en een berging met wasmachine en wasdroger. Boven bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 met een badkamer en suite met inloop-regendouche. Daarnaast is er boven nog een badkamer met een inloop-regendouche en een toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Buiten vind je een tuin met gemeubileerd terras en parkeergelegenheid voor 1 auto. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna