Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Penthouse Helena 4

Kamperland, Nederland

 

penthouse-helena-4penthouse-helena-4penthouse-helena-4penthouse-helena-4penthouse-helena-4
Favoriet 
     

    v.a. 422

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Penthouse Helena 4 in Kamperland

    Dit gelijkvloerse appartement is gelegen op de bovenste verdieping en is geschikt voor 4 personen. Het appartement is bereikbaar via een lift. De woonkamer is voorzien van een zithoek met smart-tv en grenst aan de open keuken met eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron en koffiecupapparaat. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een badkamer en suite met inloop-regendouche. 1 badkamer beschikt daarnaast over een eigen toilet. Het toilet is apart en bevindt zich in de gang. Daarnaast vind je hier de berging met wasmachine en wasdroger. Het appartement heeft een overdekt balkon. Het dakterras deel je met het andere penthouse en is bereikbaar via een trap. Vanuit het hele appartement geniet je van een prachtig uitzicht. Vanaf het dakterras kan je de bootjes op het Veerse Meer zien varen. Er is centrale parkeergelegenheid vlakbij en je kunt gratis gebruikmaken van wifi.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna