Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiny Cabin I 4 p.

Holten, Nederland

 

tiny-cabin-i-4-ptiny-cabin-i-4-ptiny-cabin-i-4-ptiny-cabin-i-4-ptiny-cabin-i-4-p
Favoriet 
     

    v.a. 604

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tiny Cabin I 4 p. in Holten

    Chaletpark gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en temidden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie vijvers en een zorgvuldig parkontwerp. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Het park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationaal Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk kun je steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking-routes. Het park in Holten is heerlijk ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

    Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elk pad neemt je mee door een andere periode in de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden waarop feiten van het betreffende jaar staan vermeld.

    In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie lekker wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km) bezoeken.

    Een luxe vakantiewoning met hottub aan de voet van de prachtige Holterberg. Deze luxe cabin beschikt over veel eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats.

    Geniet van de ruimte
    Deze vakantiewoning is ruim ingericht. De slaapkamers zijn lekker ruim en de woonkamer is gezellig ingericht. Ook heb je een buitenruimte met veel privacy. Je slaapt lekker in het verlengde van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Neem na een ontspannen dag in dit prachtige natuurgebied een duik in de hottub die bij het huisje hoort. En als je in de ochtend wakker wordt, zal je de vogels horen zingen! 

    • Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede