Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Lodge met hottub | 4 personen

Holten, Nederland

 

panorama-lodge-met-hottub-4-personenpanorama-lodge-met-hottub-4-personenpanorama-lodge-met-hottub-4-personenpanorama-lodge-met-hottub-4-personenpanorama-lodge-met-hottub-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 367

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Panorama Lodge met hottub | 4 personen in Holten

Geniet vanuit je hottub van de natuur!

De Panorama lodge is een luxe vakantiewoning met een ligging direct aan de Holterberg. Na een dag in de buitenlucht op de Holterberg kun je heerlijk genieten in je eigen houtgestookte hottub. De dag begint en eindigt goed onder de heerlijke regendouche 🚿  in de ruime badkamer. De vakantiewoning heeft 2 ruime slaapkamers, één voorzien van een tweepersoons bed en een slaapkamer met 2-1 persoons bedden. 

De hottub wordt voor je gevuld met vers water. Ook krijg je er een setje droog hout bij, zodat je de hottub snel warm krijgt. Je bent niet verplicht om de hottub bij te boeken, je kunt de woning ook huren zonder hottub. Tip: boek een streekontbijt bij je verblijf, deze wordt bezorgd bij je accommodatie!


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 439,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 397,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden