Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Korhoen 4 persons

Holten, Nederland

 

korhoen-4-personskorhoen-4-personskorhoen-4-personskorhoen-4-personskorhoen-4-persons
Favoriet 
     

    v.a. 328

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Korhoen 4 persons in Holten

    Chaletpark "Buitenplaats Holten" ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

    Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

    In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).

    De Korhoen is een gezellig vrijstaand chalet, geschikt voor 4 personen. Er is een ruime living die is ingericht met een zithoek en een eethoek, en voorzien van TV met digitenne, radio- en cd-speler, en tuindeuren. De luxe open keuken heeft o.a. een vaatwasser, koel/vriescombinatie, een koffiezetapparaat, een citruspers en een combimagnetron.

    In de Korhoen zijn twee ruime slaapkamers met comfortabele boxspring bedden. Eén slaapkamer is ingericht met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden (alle bedden zijn op te maken met 1 pers. bedlinnen). De compleet ingerichte badkamer is voorzien van een douche, met thermostaatkraan, toilet en een wastafel.

    De bungalow heeft centrale verwarming, en de draaiende raamdelen zijn van horren voorzien.

    Buiten beschikt u over een privéterras met tuinmeubilair en parasol, en eigen parkeerplaats.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen