Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Hellendoorn

Hellendoorn, Nederland

 

groepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorn
Favoriet 
 

v.a. 1.432

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Hellendoorn in Hellendoorn

Leuke accommodatie met 7 slaapkamers met ruimte voor 14 personen. Deze accommodatie is gelegen op een vakantiepark in het unieke vakantiegebied Salland tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug op de grens van Twente en Salland en dichtbij Avonturenpark Hellendoorn.

Deze luxe groepsaccommodatie in Hellendoorn heeft de beschikking over 7 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden en heeft ruimte voor 14 personen. Het is mogelijk om 2 auto's te parkeren. Deze luxe accommodatie is traditioneel gebouwd met duurzame materialen in authentieke Twents Saksische stijl en staat op een royaal, groen perceel, zodat je in alle rust en privacy kunt recreëren. 

Groepsaccommodatie in Overijssel met gashaard 


De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gashaard en vloerverwarming. De luxe open keuken heeft een 5-pits kookplaat met wokbrander, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite met een wastafel en een whirlpool of een inloop-regendouche. De bovenverdieping is uitgerust met vijf slaapkamers. Iedere slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers, beide met douche of whirlpool, wastafel en toilet.  De openslaande terrasdeuren bieden toegang tot een ruime tuin met groot terras voorzien van luxe tuinmeubelen en parasol.


Geniet van de rustgevende natuur


In de directe omgeving vind je gezellige dorpen, Hanzesteden Deventer en Zwolle, monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Voor sensatiezoekers ligt Avonturenpark Hellendoorn vlakbij. Een fijne combinatie van bruisende activiteiten en rustgevende natuur.


Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.992,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.112,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen