Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Giethoorn

Giethoorn, Nederland

 

vakantieboerderij-giethoornvakantieboerderij-giethoornvakantieboerderij-giethoornvakantieboerderij-giethoornvakantieboerderij-giethoorn
Favoriet 
 

v.a. 2.577

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren
  • Max. 42 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Giethoorn in Giethoorn

Deze groepsaccommodatie ligt in Nationaal Park Weerribben-Wieden, de mooiste plek in Nederland. Een natuurgebied van ongeveer 10.000 ha, wat uniek is in Noordwest Europa. Deze sfeervolle accommodatie is geschikt voor g...

Deze vrijstaande groepsaccommodatie is geschikt voor 38 tot 42 personen. De boerderij ligt op korte afstand van het leuke stadje Steenwijk. Maar op de boerderij zelf valt ook voldoende te beleven. Je kunt o.a. koeien melken en voeren of misschien wordt er een kalfje geboren. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met ruime sport- en spelmogelijkheden

De verblijfsruimtes bestaan uit een zithoek en een eethoek, tv met schotelantenne en een muziekinstallatie met dvd-speler en diverse spelletjes. Twee keukens zijn professioneel ingericht. De accommodatie beschikt over 14 slaapkamers, waarvan vier op de begane grond. Zeven slaapkamers op de eerste verdieping met allemaal een eigen douche en toilet. Twee slaapkamers zijn geheel aangepast voor mindervaliden (zie kamerindeling). Bedlinnen is te huur. Er is een terras met barbecue en tuinmeubilair. Ruime sport- en spelmogelijkheden en voor de kinderen is er een speeltuintje. Je kunt boerengolf spelen, fietsen, kickbikes en boten huren op de boerderij.

Samen bootje varen door Giethoorn


Deze accommodatie gelegen in de Kop van Overijssel in Nationaal park Weerribben-Wieden. Vis- en vaarwater naast de accommodatie. Nabij het karakteristieke dorp Giethoorn met tal van musea. In de omgeving is van alles te doen zoals in St. Jansklooster en Ossenzijl zijn bezoekerscentra over de Nationaal Park Wieden-Weerribben. In Steenwijk is een subtropisch zwembad en een Circus- en Kermismuseum. In Luttelgeest is de Orchideeënhoeve.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.993,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.693,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid