Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lepelaar hotelchalet 4

Giethoorn, Nederland

 

lepelaar-hotelchalet-4lepelaar-hotelchalet-4lepelaar-hotelchalet-4lepelaar-hotelchalet-4lepelaar-hotelchalet-4
Favoriet 
     

    v.a. 199

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lepelaar hotelchalet 4 in Giethoorn

    Dit geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Daarnaast is er een woonkamer met zithoek en televisie. Ook vind je hier een koelkast met vriesvak, een waterkoker en een koffiecupapparaat. In dit chalet is geen keuken aanwezig. Ook is er geen servies. Bij aankomst ontvang je een tasje met servies voor eenmalig gebruik, zodat je meteen kunt genieten van een kopje koffie. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren kom je op het terras. Deze is overdekt en voorzien van meubilair. Het gebruik van wifi is gratis. Let op: bij deze accommodatie is het gebruik van een sloep niet inbegrepen. Goed om te weten: Vakantiepark Giethoorn is autovrij. Het park is omringd door water en alleen met een steile voetgangersbrug te bereiken. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats bij Restaurant 't Vonder op zo'n 400 meter van het park.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn