Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Veluwe hoeve 5 people

Garderen, Nederland

 

veluwe-hoeve-5-peopleveluwe-hoeve-5-peopleveluwe-hoeve-5-peopleveluwe-hoeve-5-peopleveluwe-hoeve-5-people
Favoriet 
     

    v.a. 798

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Veluwe hoeve 5 people in Garderen

    Gelegen in Garderen, midden in de Gelderse bossen. Het vakantiepark heeft een ruim aanbod aan faciliteiten en is gelegen tegenover Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. Het gehele vakantiepark in Gelderland heeft een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving, van de entree tot de bewegwijzering.

    Veel faciliteiten en prachtige ligging maken het de ideale vakantiebestemming voor bezoekers van alle leeftijden. De ruime opzet van het vakantiepark zorgt voor veel ruimte voor privacy, rust en ontspanning. Het aangrenzende Speulderbos, met zijn karakteristieke scheve, 'dansende' bomen, zorgt voor de mooiste wandelroutes binnen handbereik. Zin in wat actie? Breng een bezoek aan het aangrenzende Klimbos




    Woonkamer met tv, eethoek, zithoek, open keuken
    Keuken met koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, combimagnetron, vaatwasser, 4 pits, gasfornuis, waterkoker
    Badkamer met douche, toilet, wastafel.
    3 slaapkamers met 5 eenpersoonsbedden

    Buitenshuis
    Parkeren bij de accommodatie (1 auto)
    Tuinmeubilair
    Oplaadstation voor elektrische fietsen
    Aangelegd terras
    Terras dak

    Let op, de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde indeling en zijn op dezelfde manier uitgerust.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna