Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Ermelo

Ermelo, Nederland

 

vakantievilla-ermelovakantievilla-ermelovakantievilla-ermelovakantievilla-ermelovakantievilla-ermelo
Favoriet 
 

v.a. 870

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Ermelo in Ermelo

Prachtige rietgedekte woning, luxe uitstraling. Met de hele familie koken in de leefkeuken of hangen op de bank? Alles kan in deze uitgebreide woning.

Midden op de prachtige Veluwe ligt dit kleinschalige villapark. Hier vind je deze luxe bosvilla's en boshuizen en je kunt zo de natuur in lopen. De vogels fluiten de hele dag. Je kunt hier even heerlijk tot rust komen tijdens je vakantie of weekend/midweek weg. Het bospark bevindt zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos. Tevens staan alle accommodaties speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor je veel privacy hebt. Een unieke plek in Nederland.

Groepsaccommodatie op de Veluwe met infrarood sauna

Een luxe groepsaccommodatie om een leuke tijd met je familie- of vriendengroep door te brengen. Dit grote robuuste huis biedt onderdak aan iedereen, heeft een ruime woonkamer en telt 8 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie ihe voorzien van alle luxe die u van een privévilla mag verwachten: 250m2 groot en hebben een royale tuin van ca. 600m2. Deze prachtige familieboerderij op het park is onder architectuur gebouwd met traditionele elementen zoals rieten dak, eiken spanten en boerendeuren. Met prachtige royale tuin voor urenlang speelplezier op het grasveld en een lange buitentafel om lekker aan te eten. 
 
Op de begane grond bevindt zich de grote woonkamer en leefkeuken. In de woonkamer is een luxe gigantische loungebank en televisie. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een groot gasfornuis, Amerikaanse koelkast, Nespressomachine, filterkoffiezetapparaat en een ruime eettafel waar plek is voor 16 personen. Tevens is via de hal te bereiken: een separaat toilet, de master bedroom met boxpringbedden, een knusse bedstede, een badkamer met inloopdouche en ligbad.
 
In het souterrain is een royale ruimte gecreëerd om te gamen. Op de televisie kunnen spelcomputers worden aangesloten. Beneden zijn 6 slaapkamers gerealiseerd, waarvan vier met dubbele boxspringbedden, één bedstee en één kinderkamer met stapelbed. In het souterrain zijn nog 3 badkamers, 2 toiletten, een infrarood sauna en een buitenruimte te vinden. Deze accommodatie is gestyled door EQ interieurspecialisten. 

Samen struinen door de Veluwe

Behalve de natuur biedt dit stukje van de Veluwe nog veel meer moois. In de omliggende plaatsen vind je bijvoorbeeld een keur aan uitstekende restaurants. In Harderwijk dragen zelfs twee restaurants een michelinster. Ook bevinden zich in de omgeving twee wellness resorts: De Zwaluwhoeve in Hierden en Sauna Drôme in Putten. Of je nu naar de hamam wilt of kiest voor een lichaamsmassage: je voelt je na afloop ongetwijfeld op en top ontspannen.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 970,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 870,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna