Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Biesbosch - Luxe 6 persoons vakantiehuis op vakantiepark de Biesbosch.

Dordrecht, Nederland

 

luxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-de-biesboschluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-de-biesboschluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-de-biesboschluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-de-biesboschluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-de-biesbosch
Favoriet 
     

    v.a. 407

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark De Biesbosch - Luxe 6 persoons vakantiehuis op vakantiepark de Biesbosch. in Dordrecht

    Dit luxe zespersoons vakantiehuis staat op vakantiepark de Biesbosch vlakbij Dordrecht. U verblijft op een vakantiepark met een eigen jachthaven, direct aan het Hollands Diep in Dordrecht. Natuur of juist cultuur, het is allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie met de boot, of een uitstapje naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Echt een aanrader om op de fiets, met de boot of wandelend het gebied te verkennen. Verder kan er op slechts 15 kilometer gegolfd worden. Het park heeft diverse faciliteiten, zo zijn er verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

    Modern en gezellig ingerichte woonkamer met eethoek en zithoek met televisie. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, filterkoffiezetapparaat en combimagnetron. Twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en de derde slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden of een stapelbed. De badkamer is uitgerust met douche en toilet. Ook is de tuin en met gemeubileerd terras een fantastische plek. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantieverblijf.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid