Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Diffelen

Diffelen, Nederland

 

groepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelen
Favoriet 
 

v.a. 1.653

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Diffelen in Diffelen

Op familiepark gelegen groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen gelegen in het Vechtdal met zijn uitgestrekte landerijen, prachtige bossen en mooie natuurgebieden.

Op familiepark gelegen groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen gelegen in het Vechtdal met zijn uitgestrekte landerijen, bossen en natuurgebieden. Accommodatie zeer geschikt voor groepen met kinderen (verenigingen en kerkelijkgezelschap) of families. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met overdekt zwembad

Deze groepsaccommodatie heeft een compleet ingerichte keuken voor zelfverzorging. In de woon- eetkamer is een ruime zithoek met smart TV (waarbij je zelf je eigen apparaten kunt aansluiten als je meer wilt dan alleen digitenne TV of radio). Het eetgedeelte is voorzien van voldoende tafels en stoelen. Tevens is er een eigen bar. Op de begane grond zijn vier slaapkamers met eigen sanitair en 1 slaapkamer met een badkamer buiten de kamer. In het seizoen kan er eventueel ook nog gebruik worden gemaakt van het sanitair op de camping. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Door het hele gebouw is centrale verwarming aanwezig. Op het terras zijn tafels en stoelen aanwezig en op de camping zijn diverse sportvelden voor zowel voet- als volleybal. Tevens is er een cafetaria, een recreatieruimte, trampolines en een overdekt zwembad (verwarmd) en 2 peuterbaden. 

Samen een dagje naar Slagharen

De rivier de Vecht ligt op een steenworp afstand van de camping en tevens is er op 500 meter een bosgebied met een natuurvijver met strand dat zich uitstekend leent voor wandelen, fietsen en zwemmen. De dichtstbijzijnde plaats is Hardenberg met een overdekt zwembad, een bioscoop, een molen etc. Op 9 km ligt Ponypark Slagharen; voor kinderen een gewilde locatie. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.002,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn