Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 693

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

In de kop van Overijssel, aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden, ligt deze karakteristieke boswachterswoning voor maximaal 12 personen.

Aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden ligt deze boswachterswoning voor maximaal 12 personen. Deze vakantiewoning is meer dan 100 jaar oud en is gelegen op een vakantiepark. De accommodatie is recent gerestaureerd in Engelse Cottage stijl, compleet met eikenhouten kasteelvloer en is aangepast aan alle eisen van deze tijd. Met deze vakantiewoning kies je voor een verblijf op een toplocatie! 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met grote tuin 


Beneden zijn er twee ruime slaapkamers voorzien van boxspring bedden. Tevens is er een moderne badkamer en een apart toilet. Via de hal kom je in de knusse woonkamer waar de gezellige open keuken met moderne inbouwapparatuur je direct opvalt. De openslaande deuren naar de beide terrassen en grote tuin zijn een lust voor het oog. Op de 1e verdieping vind je de overige vier slaapkamers en een moderne badkamer met toilet.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 918,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 918,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn