Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie De Bult

De Bult, Nederland

 

groepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bultgroepsaccommodatie-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 908

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie De Bult in De bult

Deze groepsaccommodatie is in geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning, zoals je er maar eentje in Nederland kunt vinden!

Deze groepsaccommodatie is geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning. Daar kun je er maar eentje in Nederland van vinden! De accommodatie grenst direct aan de bossen en is geschikt voor 20 personen. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel aan de rand van het bos


De woonkamer met eikenhouten vloer en open haard is een garantie voor de gezelligste avonden. In de prachtige rustieke keuken ontbijt en dineer je met 20 personen tegelijk aan een originele Franse wijntafel in de lichtovergoten serre. Er zijn in totaal 7 slaapkamers: 5 x 2 personen & 2 x 3 personen (1 romantisch hemelbed, 4 hoog / laag bedden & 10 boxspring bedden). Verder beschikt de groepsaccommodatie over een aangepaste badkamer voor rolstoelgebruikers (verhoogd toilet, beugels, douchestoel), een reguliere badkamer en seperaat toilet. In de de eigen ruime tuin kun je genieten van de rust en de ruimte. Op loopafstand vind je de bossen, speeltuinen, verwarmd buitenzwembad (begin mei tot eind septembert),  beachvolleybalveld en de horeca gelegenheden op het park.

Voor ieder wat wils 


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.203,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.203,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden