Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ420 Vakantieappartement Cadzand

Cadzand, Nederland

 

vz420-vakantieappartement-cadzandvz420-vakantieappartement-cadzandvz420-vakantieappartement-cadzandvz420-vakantieappartement-cadzandvz420-vakantieappartement-cadzand
Favoriet 
 

v.a. 583

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ420 Vakantieappartement Cadzand in Cadzand

2-persoons vakantieappartement in Cadzand op begane grond, 500 meter van het strand

U gaat een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven met het huren van dit gezellige 2-persoons vakantieappartement op de begane grond met overdekt terras en gratis internet in Cadzand, op slechts 500 meter van het strand. 
Het appartement is smaakvol en modern ingericht, is geheel gelijkvloers en geeft uitzicht op de omheinde tuin. U bent welkom met maximaal 2 personen en een baby en kunt het boeken van vrijdag tot vrijdag.

Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland, op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden Brugge, Gent of Knokke zou dan ook zeker op uw agenda moeten staan. Maar Cadzand zelf biedt u ook veel gezelligheid met vele restaurants en terrasjes zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland te bieden heeft. U kunt er heerlijk flaneren of zonnen of juist actief bezig zijn door een lange strandwandeling te maken of een watersport te beoefenen.Naast de vele wandelingen zijn er ook vele fietsroutes uitgezet welke u leiden langs de kust, door de duingebieden, over landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes.Een bezoek aan het Zwin is zeker de moeite waard, het is een waddengebied met zeer veel flora en fauna, en daarmee een waar paradijs voor vogels. 

Het Zwin kunt u zelf bezoeken maar er worden ook regelmatig wandelingen onder begeleiding georganiseerd.Kom dus snel genieten van de zee, het strand en de mooie omgeving van Cadzand waar dit gezellige 2-persoons vakantieappartement te huur staat.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-03-2024 t/m 05-04-2024 (7 dagen) 726,-   Boek
Van 05-04-2024 t/m 12-04-2024 (7 dagen) 726,-   Boek
Van 12-04-2024 t/m 19-04-2024 (7 dagen) 677,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn