Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ807 Vakantiehuis Breskens

Breskens, Nederland

 

vz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskens
Favoriet 
 

v.a. 509

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ807 Vakantiehuis Breskens in Breskens

5 Persoons Vakantiehuis op vakantiepark in Breskens

5 Persoons Vakantiehuis op een Vakantiepark in Breskens. Het huis is rustig gelegen op wandelafstand van zee, strand en allerlei faciliteiten. 

Dit luxe chalet ligt in Breskens, op slechts 250 m van het strand Eerste Strange. Het chalet heeft gratis privé parkeergelegenheid. Dit chalet ligt in een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het park beschikt over een binnenzwembad, een speeltuin en een kinderclub met diverse activiteiten. Ook is er op het park een restaurant, een bar en overal is er gratis WiFi aanwezig. 

Breskens is een populaire familiebadplaats met een levendig centrum en een grote moderne jachthaven. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk op de fiets de omgeving verkennen. De zorgvuldig geselecteerde fietspaden voeren u langs de mooiste plekjes. Ook liggen de Belgische steden Brugge en Gent niet ver weg, evenals de populaire badplaats Knokke. U zal het dus hier prima naar uw zin hebben ! 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 858,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 797,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 742,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn