Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ807 Vakantiehuis Breskens

Breskens, Nederland

 

vz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskensvz807-vakantiehuis-breskens
Favoriet 
 

v.a. 509

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ807 Vakantiehuis Breskens in Breskens

5 Persoons Vakantiehuis op vakantiepark in Breskens

5 Persoons Vakantiehuis op een Vakantiepark in Breskens. Het huis is rustig gelegen op wandelafstand van zee, strand en allerlei faciliteiten. 

Dit luxe chalet ligt in Breskens, op slechts 250 m van het strand Eerste Strange. Het chalet heeft gratis privé parkeergelegenheid. Dit chalet ligt in een gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het park beschikt over een binnenzwembad, een speeltuin en een kinderclub met diverse activiteiten. Ook is er op het park een restaurant, een bar en overal is er gratis WiFi aanwezig. 

Breskens is een populaire familiebadplaats met een levendig centrum en een grote moderne jachthaven. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk op de fiets de omgeving verkennen. De zorgvuldig geselecteerde fietspaden voeren u langs de mooiste plekjes. Ook liggen de Belgische steden Brugge en Gent niet ver weg, evenals de populaire badplaats Knokke. U zal het dus hier prima naar uw zin hebben ! 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 858,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 797,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 742,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid