Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe groepsaccommodatie voor 56 personen vlakbij Blokzijl

Blokzijl, Nederland

 

luxe-groepsaccommodatie-voor-56-personen-vlakbij-blokzijlluxe-groepsaccommodatie-voor-56-personen-vlakbij-blokzijlluxe-groepsaccommodatie-voor-56-personen-vlakbij-blokzijlluxe-groepsaccommodatie-voor-56-personen-vlakbij-blokzijlluxe-groepsaccommodatie-voor-56-personen-vlakbij-blokzijl
Favoriet 
     

    v.a. 3.345

    • Max. 56 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe groepsaccommodatie voor 56 personen vlakbij Blokzijl in Blokzijl

    Moderne groepsaccommodatie voor 56 personen op voormalig Zuiderzee strand. De accommodatie beschikt over 15 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zelf alles organiseren of gebruik maken van de ruim 60 indoor en outdoor activiteiten en/of cateringservice? De mogelijkheden zijn eindeloos!

    De woning beschikt over een sfeervol ingerichte woonkamer en keuken met comfortabel meubilair. De heerlijke zithoek beschikt over een televisie en ook is er een barretje aanwezig waar u de groep van drankjes kunt voorzien. De keuken is zeer compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, grote koelkast, oven en gasfornuis. En mocht u geen zin hebben in koken dan worden er ook allerlei cateringmogelijkheden aangeboden. De accommodatie beschikt over vijf slaapkamers op de beganegrond en 10 slaapkamers op de verdieping. Twee van de slaapkamers op de begane grond zijn uitgerust met twee hoog/laag bedden en transfersysteem. Van deze twee slaapkamers beschikt er één over twee hoog/laagbeden en twee normale bedden. De andere kamer beschikt over één keer twee hoog/laagbedden. De overige drie kamers op de begane grond beschikken over 3 bedden. De tien kamers op de eerste verdieping beschikken over twee 3-persoonskamers, vier 4-persoonskamers en vier 5-persoonskamers.Buiten kunt u genieten van de zon op het vlonderterras, gelegen op het zuidwesten. Terwijl u geniet op het terras kunnen de kinderen zich uitleven op het speelveld. De groepsaccommodatie is onderdeel van een bedrijf welke ook feesten en allerlei (groeps)activiteiten organiseert. Denkt u bijvoorbeeld aan creatieve workshops, paintball, wandklimmen, abseilen, tokkelen, Outdoor Cooking, rondvaarten of een heus wie is de Mol spel.Deze accommodatie bestaat uit twee delen welke ook afzonderlijk te huren zijn. De accommodatie voor 22 personen kunt u vinden onder de huiscode OV150 en de accommodatie voor 34 personen kunt u vinden onder de huiscode OV151.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna