Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kaatje bij de Sluis Golf

Blokzijl, Nederland

 

kaatje-bij-de-sluis-golfkaatje-bij-de-sluis-golfkaatje-bij-de-sluis-golfkaatje-bij-de-sluis-golfkaatje-bij-de-sluis-golf
Favoriet 
 

v.a. 294

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kaatje bij de Sluis Golf in Blokzijl

2-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Kaatje bij de Sluis Golf

Restaurant Kaatje bij de Sluis is een plek waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Het is voor veel mensen dan ook dé reden om af te reizen naar Blokzijl. Het restaurant is al 42 jaar bekroond met een Michelinster en wordt door Gault Millau geroemd vanwege het "uitstekende niveau". En nu kun je hier ook zelf een paar dagen culinair gaan genieten én gaan golfen. Op de eerste avond verrast chef kok Peter Postma je met mooie gerechten waarbij hij gebruik maakt van ingrediënten uit eigen streek. Maar daarna is het nog niet klaar met de culinaire traktaties. Na een comfortabele overnachting schuif je aan voor een geserveerd ontbijt met biologische producten. Een ontbijt zoals je dat je nog nooit hebt ervaren. Het restaurant staat midden in havenstadje Blokzijl op een prachtige plek aan het water en met uitzicht op, je raadt het vast al, de sluis. Je verblijft in het bijbehorende hotel Kaatjes Résidence aan de andere kant van het water. Op een klein half uur rijden vind je golfbaan BurgGolf Sint Nyk, in het schilderachtige hart van Friesland. Je vind hier een prachtige 18 holes Championship en ongeacht je niveau kun je hier lekker je gang gaan.
  • Restaurant
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede