Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cosy Unique 4

Biddinghuizen, Nederland

 

cosy-unique-4
Favoriet 
     

    v.a. 335

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cosy Unique 4 in Biddinghuizen

    Cosy Unique 4 is een vrijstaand en gelijkvloers chalet die dankzij de houten elementen een natuurlijke uitstraling heeft. Deze vakantiewoning is geschikt voor 4 personen. In de gezellige woonkamer vind je een zithoek met televisie. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, een combimagnetron en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Verder beschikt dit chalet over een badkamer met douche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Buiten is een houten, overdekte veranda met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi aanwezig.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Vriezer, Inductiekookplaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Luifel, Veranda, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Parkeergelegenheid nabij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn