Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TopParken Park Westerkogge

Berkhout, Nederland

 

topparken-park-westerkogge
Favoriet 
     

    v.a. 358

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    TopParken Park Westerkogge in Berkhout

    5x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    incl. millieuheffing
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    TopParken Park Westerkogge ligt in het Noord-Hollandse Berkhout, nabij Hoorn, het IJsselmeer en het Markermeer. Op dit park zult u vooral veel rust en ruimte ervaren, hoewel er ook leuke faciliteiten voor de kids te vinden zijn. Vanaf het park vaart u zo het water op; kies uit zeker 45 kilometer aan vaarroutes! Of er in de omgeving nog iets te zien is? Nou en of! Wat dacht u van de bollenvelden, het historische centrum van Hoorn, de vele oude molens en het folkloristische Marken? Vanuit deze uitvalsbasis kunt u alle leuke attracties van Noord-Holland vrij snel bereiken. Boekt u een leuke vakantie op dit park via Voordeeluitjes.nl, dan verblijft u in een comfortabele vakantiewoning met terras, voor vier, vijf of zes personen.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn