Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Beekbergen

Beekbergen, Nederland

 

groepsaccommodatie-beekbergengroepsaccommodatie-beekbergengroepsaccommodatie-beekbergengroepsaccommodatie-beekbergengroepsaccommodatie-beekbergen
Favoriet 
 

v.a. 1.246

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Beekbergen in Beekbergen

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een ongerept natuurgebied midden op de Veluwe. U kunt met uw groep gebruik maken van de faciliteiten van het park, o.a. restaurant, snackbar, verwarmd zwembad, air trampolines, ten...

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een vakantiepark in een bos en ongerept natuurgebied midden op de Veluwe. Geschikt voor 16 personen. Dit aantal kun je eventueel uitbreiden door het huren van extra bungalows. Je kunt met je groep gebruik maken van de faciliteiten van het park, o.a. restaurant , snackbar , verwarmd buitenzwembad (open mei tot sept.), air trampoline, tennisbaan en verschillende speeltuinen.

Een vakantiehuis in Gelderland met veel sport- en spelvoorzieningen

Een vakantiehuis in Gelderland met veel sport- en spelvoorzieningen. De accommodatie bestaat uit twee gedeeltes. Je betreedt het hoofdgedeelte via de deur aan de korte zijde van de accommodatie. Hier vind je de keuken, een verblijfsruimte met een eethoek voor 16 personen en een comfortabele zithoek met televisie. Er bevinden zich hier ook twee slaapkamers. Aan de lange zijde van het gebouw vind je het andere gedeelte. Hier vind je vijf luxe 2 persoons kamers welke alleen via hun eigen buitendeur bereikbaar zijn. Al deze kamers zijn voorzien van twee 1 persoons boxspring bedden, douche, toilet, een kleine kitchenette en tv. Alle bedden zijn bij aankomst door ons opgemaakt. Buiten heb je de beschikking over terrasmeubilair en natuurlijk kun je gebruik maken van alle overige sport- en spelvoorzieningen van het vakantiepark.

Samen struinen door de natuur

De centrale ligging van de accommodatie biedt gelegenheid om allerlei uitstapjes in de omgeving te maken. De groepsaccommodatie is gelegen tussen Beekbergen en Hoenderloo, twee typisch Veluwse dorpen. Je kunt hier werkelijk alle seizoenen genieten, de opbloeiende natuur in het voorjaar, de zomers wanneer alle bomen hun uiteindelijke tooi dragen, de mooi gekleurde herfst en natuurlijk de winter met de bossen en heidevelden bedekt onder een dikke laag sneeuw.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.246,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.246,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg