Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepshotel Beek

Beek Gem Montferland, Nederland

 

groepshotel-beekgroepshotel-beekgroepshotel-beekgroepshotel-beekgroepshotel-beek
Favoriet 
 

v.a. 3.344

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 52 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepshotel Beek in Beek Gem Montferland

In het mooie Montferland, op loopafstand van het bos vindt u ons groepshotel. De luxe van alle kamers met eigen sanitair.

Het groepshotel is gelegen in de faaie omgeving van de Achterhoek, het Montferland om precies te zijn. In een klein dorpje Beek op ongeveer 1 km van de Duitse grens.

Een groepshotel met 21 slaapkamers met eigen sanitair.


Alle kamers hebben eigen sanitair. De woonkamer en eetkamer zijn aparte ruimtes zodat de spelletjes kunnen blijven liggen als het eten klaar is. In onze professioneel uitgeruste keuken kunt u een heerlijke maaltijd bereiden. In de tuin vermaakt iedereen zich op zijn eigen manier. Lekker loungen en bijkletsen, tafeltennis of jeu de boules competitie. Of lekker uitleven op de airtrampoline, terwijl de ander het vlees klaar maakt op de BBQ. De accommodatie biedt de mogelijkheid aan om bijzetbedden te plaatsen, waardoor de accommodatie vergroot kan worden tot gebruik voor 52 personen (naast de 21 slaapkamers voor 42 personen). 

Samen genieten in de Achterhoek

In deze omgeving ligt op loopafstand het Bergerbos, waar ook een oerbos is. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken. Een rondwandeling van 8 km brengt u o.a. naar een uitkijktoren in het bos. In Braamt (5km) bevindt zich een recreatieplas, zwemmen, kanoën en zelfs waterskiën behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.549,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.549,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 4.549,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 4.549,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen